Isosaaren Karavaanikylä

Uskomaton luonto, tähtitaivas, revontulet, meri, nähtävyydet, golf-kenttä, rauha, kalavedet, saunat, avannot ja hiekkarannat? Isosaaren Karavaanikylä on ainutlaatuinen karavaanarikohde ympärivuotiseen vaunuiluun uniikilla paikalla! Vai tiedätkö toista ulkosaariston kohdetta, jossa ei muita kuin karavaanareita majaile? Ja tilaa on, kymmeniä hehtaareja!

Isosaareen on valmistumassa noin 30 matkailuajoneuvolle oma erillinen vaunualue, Isosaaren Karavaanikylä. Alue sijaitsee saaren pohjoisosassa, Rikaman salin (Ruokalan) ja hiekkarannan välisellä entisellä telttailualueella (kts. kartta nro 11).  Karavaanikylään voit tehdä hakemuksen jo nyt, kuljetukset suoritetaan huhtikuun puolivälin jälkeen heti jäiden lähdettyä. Virallisesti kylä avataan 1.5.2018.

Isosaaren karavaanikylään vuokrataan vain vuosi- tai puolivuosipaikkoja. Matkailuvaunu tai -auto kuljetetaan saareen erillisellä kuljetuslautalla. Vaunut tuodaan Helsingin Sompasaareen, jossa vaunu siirretään kuljetusalukseen. Isosaaren päässä vaunut siirretään saaren kalustolla omalle paikalleen. Vetoautoja ei voi valitettavasti saareen tuoda. Matkailuvaunun tai -auton maksimimpituus on 10 metriä. Saareen ei voi tuoda rekisteröimättömiä ns. talovaunuja.

Isosaaren Karavaanikylä sijaitsee noin 500 metrin päässä pääsatamasta. Huoltotilat ovat Rikaman salin alakerrassa, jossa sijaitsevat wc:t ja suikutilat, keittiö, vesipiste sekä wc:n tyhjennystila. Huoltotiloissa on myös esimerkiksi televisio ja pakastimia ruoan säilömistä varten. Saunat lämpiävät lauantaisin ja sunnuntaisin, niin ikään ravintola Upseerikerho on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin.

Kulkeminen Isosaareen ja Isosaaresta Kauppatorille onnistuu talviaikaan keskivikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin yhteyslautalla. Kesäsesonkina saareen ja saaresta pois pääsee tunnin välein. Valitettavasti tällä hetkellä omalla veneellä ei voi rantautua Isosaareen eikä kausipaikkalaisille ole osoitettavissa venepaikkaa sulavesiaikana, mutta asia on kehityksessä. Talven laivavuorot on suunniteltu niin, että vaunullaan pidempään viihtyvät ehtivät hyvin asioida päiväsaikaan Helsingissä.

Aikataulut ja reittiliikenteen hinnat: Tulossa!

Hinnasto: Ota yhteyttä ja pyydä hinnasto!

Tässäkö Suomen huikein karavaanimesta? Soita ja kysy lisää!

Lisätiedot ja paikkahakemukset: 045 315 9331 tai info@visitisosaari.fi

Kuva ylhäällä: Arkkitehtitoimisto Livady

Asiakaspalvelu (arkisin 9.30-14.30)
0500 102 111

Saariyhteys (joka päivä klo 9.00-21.00)
0400 602 602

Tilausristeilyt (arkisin 8.00-20.00)
0400 102 111