Isosaaren Karavaanikylä

Uskomaton luonto, tähtitaivas, revontulet, meri, nähtävyydet, golf-kenttä, rauha, kalavedet, saunat, avannot ja hiekkarannat? Isosaaren Karavaanikylä on ainutlaatuinen karavaanarikohde ympärivuotiseen vaunuiluun uniikilla paikalla! Vai tiedätkö toista ulkosaariston kohdetta, jossa ei muita kuin karavaanareita majaile? Ja tilaa on, kymmeniä hehtaareja!

Isosaaressa on noin 30 matkailuajoneuvolle oma erillinen vaunualue, Isosaaren Karavaanikylä. Alue sijaitsee saaren pohjoisosassa, Rikaman salin (Ruokalan) ja hiekkarannan välisellä entisellä telttailualueella (kts. kartta nro 11). Yhden vaunupaikan tontin koko on noin 150 m2. Karavaanikylään voit tehdä hakemuksen jo nyt, kuljetukset aloitetaan huhtikuun loppupuolella ja toukokuun alkupuolella. Virallisesti kylä avataan 1.5.2018.

Isosaaren karavaanikylään vuokrataan vain kesäpaikkoja 1.5.-30.9. väliseksi ajaksi, mutta jatkosopimuksen tekevät voivat jättää matkailuauton tai -vaunun  talvehtimaan Isosaareen edullisesti omalle paikalleen (myös oleilu vaunulla talviaikaan on sallittu, huoltoilat auki ja sähkö saatavilla ympärivuotisesti!) hintaan 100 € per talvi. Matkailuvaunu tai -auto kuljetetaan saareen yksityiskuljetuksena Helsingistä, muutoin autolauttoja ei saarelle liikennöi. Isosaaren päässä vaunut siirretään saaren kalustolla omalle paikalleen. Vetoautoja ei voi valitettavasti saareen tuoda. Matkailuvaunun tai -auton maksimimpituus on 10 metriä. Saareen ei voi tuoda rekisteröimättömiä ns. talovaunuja.

Isosaaren Karavaanikylä sijaitsee noin 500 metrin päässä pääsatamasta. Huoltotilat ovat Rikaman salin alakerrassa, jossa sijaitsevat wc:t ja suikutilat, keittiö, vesipiste sekä wc:n tyhjennystila. Huoltotiloissa on myös esimerkiksi televisio ja pakastimia ruoan säilömistä varten. Saaresta saa ulosmyyntinä esimerkiksi elintarvikkeita ja juomia. Saunominen on mahdollista yleisöristeilyjen saunapäivinä. Karavaanareilla on mahdollisuus saunomiseen kaikkina yleisöristeilypäivinä yhdessä vierasveneilijöiden kanssa, myös saunojen vuokraus yksityiskäyttöön on mahdollista.

Ravintola Upseerikerho on avoinna yleisöristeilypäivinä ja tavallisesti myös perjantaisin yleisöristeilyvuorojen ulkopuolisena aikana, jolloin saareen on lisäliikennevuoro karavaanareille ja majoittujille.

Kulkeminen Isosaareen ja Isosaaresta Kauppatorille onnistuu kesäsesonkina saareen ja saaresta pois puolentoista tunnin välein. Karavaanareille myydään kausikortteja (rajaton kulku reittiliikennevuoroilla) hintaan 180 € per aikuinen ja 90 € per lapsi. Kausikortti on kuvallinen ja henkilökohtainen, vierailijat ja yksittäiset matkat hinnaston mukaisesti. Karavaanarit voivat saapua omalla veneellä Isosaareen, mutta heidän on maksettava normaali vierasvenesatamamaksu hinnaston mukasisesti. Reittiliikennevuorojen lisäksi kyläläisillä on mahdollista tilata edullisia taksivenekuljetuksia.

Isosaaren karavaanikylä on kuin pieni ja idyllinen mökkikylä, johon jokainen tuo oman rullaavan mökkinsä. Tervetuloa siis ”mökkeilemään” ainutlaatuiseen Isosaareen!

Hinta: vain 990 € per kesäkausi (1.5.-30.9.)
ja 100 € per talvikausi (1.10.-30.4.) + kulut.

Tässäkö Suomen huikein karavaanimesta? Soita ja kysy lisää!

Hinnasto, lisätiedot ja paikkahakemukset: 045 315 9331 tai info@visitisosaari.fi

Kuva ylhäällä: Arkkitehtitoimisto Livady

(Päivitetty 23.2.2018)

Asiakaspalvelu (arkisin 9.30-14.30)
0500 102 111

Saariyhteys (joka päivä klo 9.00-21.00)
0400 602 602

Tilausristeilyt (arkisin 8.00-20.00)
0400 102 111