M/s Isosaari

Majoittuminen

M/s Isosaari toimii hotellilaivana talvikaudella Helsinki Altaan kupessa Kauppatorin läheisyydessä ja kesäkaudella Isosaaren pääsatamassa. Hotellilaivan omille nettisivuille pääset klikkaamalla tästä:

Hotellilaiva Isosaari

HUOM! Kesäkauden myynti avataan helmikuun 2019 aikana, jolloin myös aikataulut päivitetään!

—-

Hytit varataan etukäteen netistä tai  asiakaspalvelusta. Sisäänkirjautuminen tapahtuu laivalle saavuttaessa Kauppatorilla. Ovet ja avainlokerot toimivat koodeilla, jotka toimitetaan sähköpostitse asiakkaalle etukäteen.

  • 1.-21.6. ja 12.8.-1.9. välisenä aikana vain lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi → check in lauantaina millä lähdöllä tahansa, check out sunnuntaina klo 10 Kauppatorilla.
  • 21.6.-11.8. välisenä aikana kaikkina öinä → check in aikaisintaan klo 16:30 lähdöllä, check out klo 08:45 Isosaaressa tai 10:00 Kauppatorilla.

Hytin hintaan sisältyy matkalippu saareen! Lipulla ei voi seilata edestakaisin eikä sillä voi jäädä välillä Vallisaareen. Noustessanne laivaan ilmoittakaa hotellivarausnumeronne lunastaaksenne matkalipun. Vain hotellissa yöpyvät voivat matkustaa kyseisellä varausnumerolla ja korkeintaan hytin punkkalukumäärän mukainen henkilömäärä.

Huomioithan liikennöintiaikataulun, myös siinä tapauksessa, että varaat useamman yön peräjälkeen: kun alus liikennöi, hotellin asiakkaat eivät voi silloin oleskella laivalla vaan aikaa on vietettävä saarella! Hyttiä ei tarvitse tyhjentää ja hyteissä voi vierailla aluksen ollessa kiinnittyneenä Isosaaren satamassa (kahden tunnin välein noin 10 minuuttia kerrallaan).

Hytit

Hotellilaivassa on 17 hyttiä ja makuupaikat yhteensä 48 henkilölle. A-luokan hytit ovat
laivaikkunallisia hyttejä pääkannella, B-luokan hytit ikkunallisia hyttejä alakannella ja C-luokan hytit sijaitsevat alakannella eikä niissä ole ikkunoita. WC-, suihku- ja saunatilat ovat yhteiset. A- ja B-luokan lähes kaikissa hyteissä on omat lavuaarit.

Hotellilaivan tilat

Aluksella on viihtyisät yhteiset tilat, jotka ovat vain majoittujien käytössä aluksen ollessa kiinnittyneenä Isosaareen. Laivassa on TV, useita WC-tiloja.  Aluksen ravintola on suljettuna reittiliikenteen ulkopuolisena aikana, mutta saaressa sijaitsevat ravintolat ovat käytetävissä aukioloaikojen mukaisesti. Saaren saunat palvelevat pääsääntöisesti aina hotellin ollessa auki! Mikäli saaren saunat jostakin syystä kuitenkin ovat kiinni, palvelevat laivan omat saunat.

M/s Isosaari laiturissa

Hinnasto

Hyttien hinnat 1.6.-2.9.2018 välisenä aikana ovat:

1-2 hengen hytti, A-luokka, 99 € per hytti
1-2 hengen hytti, B-luokka, 79 € per hytti
1-3 hengen hytti, B-luokka, 119 € per hytti
1-4 hengen hytti, B-luokka, 159 € per hytti
1-4 hengen hytti, C-luokka, 119 € per hytti
1-8 hengen hytti, C-luokka, 229 € per hytti

Hinta sisältää vuode- ja liinavaatteet sekä pyyhkeen. Laivamatka sisältyy hyttihintaan.

Lisätiedot ja varaukset: 0600 390 111 (1,51 €/puhelu + pvm) tai info@visitisosaari.fi tai alta: