M/s Isosaari

Majoittuminen

M/s Isosaari toimii hotellilaivana kesäkaudella Isosaaren pääsatamassa. Hytit varataan etukäteen netistä tai  asiakaspalvelusta. Sisäänkirjautuminen tapahtuu laivalle saavuttaessa Kauppatorilla. Ovet ja avainlokerot toimivat koodeilla, jotka toimitetaan sähköpostitse asiakkaalle etukäteen.

  • 1.-21.6. ja 13.8.-2.9. välisenä aikana vain lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi → check in lauantaina millä lähdöllä tahansa, check out sunnuntaina klo 9 Kauppatorilla.
  • 22.6.-12.8. välisenä aikana kaikkina öinä → check in aikaisintaan klo 15 lähdöllä, check out klo 9 Kauppatorilla, poikkeuksena maanantait, jolloin check in vain klo 19 lähdöllä Kauppatorilta.

Hotellihintaan ei sisälly laivalipun hinta Isosaareen. Liput kannattaa ostaa etukäteen lippukaupasta.  Kun ostat matkaliput lippukaupasta, muista valita se lähtö, millä tulet Isosaareen ja laivalle sekä sinä päivän, kuin majoitusjaksosi päättyy, lähtö, millä lähdet Isosaaresta. Check out on aina joko klo 8 Isosaaressa (jos päätät valita myöhäisemmän lähdön ja jäät vielä Isosaareen) tai klo 9 Kauppatorilla.

Huomioithan liikennöintiaikataulun, myös siinä tapauksessa, että varaat useamman yön peräjälkeen: kun alus liikennöi, hotellin asiakkaat eivät voi silloin oleskella laivalla vaan aikaa on vietettävä saarella! Hyttiä ei tarvitse tyhjentää ja hyteissä voi vierailla aluksen ollessa kiinnittyneenä Isosaaren satamassa (kahden tunnin välein noin 15 minuuttia kerrallaan).

Hytit

Hotellilaivassa on 15 hyttiä ja makuupaikat yhteensä 42 henkilölle. A-luokan hytit ovat
laivaikkunallisia hyttejä pääkannella, B-luokan hytit ikkunallisia hyttejä alakannella ja C-luokan hytit sijaitsevat alakannella eikä niissä ole ikkunoita. WC-, suihku- ja saunatilat ovat yhteiset. A- ja B-luokan lähes kaikissa hyteissä on omat lavuaarit.

Hotellilaivan tilat

Aluksella on viihtyisät yhteiset tilat, jotka ovat vain majoittujien käytössä aluksen ollessa kiinnittyneenä Isosaareen. Laivassa on TV, useita WC-tiloja ja joka päivä klo 20-22 lämpiävät erilliset saunat miehille ja naisille. Aluksen ravintola on suljettuna reittiliikenteen ulkopuolisena aikana, mutta saaressa sijaitsevat ravintolat ovat käytetävissä aukioloaikojen mukaisesti.

M/s Isosaari laiturissa

Hinnasto

Hyttien hinnat 1.6.-2.9.2018 välisenä aikana ovat:

1-2 hengen hytti, A-luokka, 99 € per hytti
1-2 hengen hytti, B-luokka, 79 € per hytti
1-3 hengen hytti, B-luokka, 119 € per hytti
1-4 hengen hytti, B-luokka, 159 € per hytti
1-4 hengen hytti, C-luokka, 119 € per hytti
1-8 hengen hytti, C-luokka, 229 € per hytti

Hinta sisältää vuode- ja liinavaatteet sekä pyyhkeen. Laivamatkan hinta ei sisälly hyttihintaan.

Lisätiedot ja varaukset: 0600 390 111 (1,51 €/puhelu + pvm) tai info@visitisosaari.fi tai alta: