Laivaliikenne

UUTTA! Isosaareen pääsee myös talvisin, laivaliikenneaikataulut julkaistaan pian!

Isosaareen liikennöidään kesä- ja elokuussa viikonloppusin ja juhannuksesta koulujen alkuun tiistaista sunnuntaihin. Kesäkauden maanantait ovat varattu Golf-risteilyille, jolloin saarella ei ole muuta yleisöristeilytoimintaa. Saarelle ja saaresta pois pääsee tunnin välein lähtevällä saaristolaislautalla. Laivoilla on baari/kahvila. Liikennöivillä aluksilla on tilavat sisätilat ja iso aurinkokansi. Matka saarelle kestää vajaat 4o minuuttia. Aikataulut löydät tältä sivulta alempaa.

Suosittelemme ostamaan liput nettikaupasta etukäteen, jolloin laiturille jäämisestä ei tarvitse huolehtia. Jokaiselle lähdölle varataan tilaa myös ilman ennakkolippuja matkustaville. Huomioithan, että ennakkolipun ostaneiden tulee saapua laiturille 10 minuuttia ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Vaikka reittiliikenteessä voikin aurinkoisina päivinä olla aika ajoittain ruuhkaista, aikataulut pitävät, mutta saaren palveluissa voi syntyä hetkellisesti jonotustilanteita.

Reittilikeenteen lähtöpaikka on Kauppatorilla Suomenlinnan lautan länsipuolella sijaitseva pistolaituri. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen Isosaari!

Hinnat (meno-paluu)


Aikuiset … 15€
Lapset … 7,50€ (7-16v.)
Perhelippu … 45€ (kaksi aikuista ja kolme lasta)
Golf-risteilyt … 65€

Hinta sisältää meno- ja paluumatkan. Alle seitsemänvuotiaat matkustavat vanhempien seurassa maksutta. Lapsiryhmien kuljetus saareen on maksullista ja paikat on varattava etukäteen asiakaspalvelusta.

HUOM! Alle 7-vuotiaille lapsiryhmille on ehdottomasti varattava paikat etukäteen asiakaspalvelusta 0500 102 111 tai sähköpostilla info@visitisosaari.fi. Alle 7-vuotiaiden lapsiryhmien kuljettamisesta saareen veloitetaan yli 7-vuotiaan lapsen lippuhinta per henkilö. Vanhemman tai huoltajan kanssa matkustavan alle 7-vuotiaan matka on ilmainen.

Muistathan, että ryhmille järjestämme tilausristeilyjä laajasti koko sulavesikautena. Voitte valita risteilyn lisäksi opastuksen, ruokailut tai saunan. Tai vaikka kaikki näistä! Huomioithan, että voimme syöttää, saunottaa, opastaa ja järjestää aktiviteetteja saarella jopa lähes 100 hengen ryhmille kerrallaan.

Kuva ylhäällä: Arkkitehtitoimisto Livady

Aikataulut

Asiakaspalvelu (arkisin 9.30-14.30)
0500 102 111

Saariyhteys (joka päivä klo 9.00-21.00)
0400 602 602

Tilausristeilyt (arkisin 8.00-20.00)
0400 102 111