Laivaliikenne

Kiitos kaikille asiakkaille kaudesta 2023 ja nähdään taas ensi vuonna! Saareen pääsee ainoastaan tilauksesta tai omalla veneellä.

 

Opastetut kierrokset alkavat yleisöristeilypäivinä Upseerikerhon edestä seuraavasti:
Perjantaisin reittiliikennepäivinä klo 11 ja lauantaisin reittiliikennepäivinä klo 11 ja 15 kokoontuminen Upseerikerholla. Liput on ostettava etukäteen lippukaupasta.

Isosaareen liikennöidään kesäkuusta ja elokuun viimeiseen viikonloppuun saakka (muina aikoin vain tilausristeilyt). Saareen pääsee Kauppatorilta operoivalla pääkaupunkiseudun hienomalla vesibussilla nimeltään m/s Viapori. Alus on turvallinen ja sillä on mukava matkustaa. Alukselta löytyy baari A-oikeuksineen sekä kahvila. Saaressa palvelee kahvila Upseerikerho (huom: kerholla ei ole tarjolla lämmintä ruokaa 19.7 jälkeen, mutta kahvilatuotteita ja hyviä juomia on!). Aluksella on tilavat sisätilat, aurinkokansi, kaksi WC: tä ja vaunuparkki.

Liput ostetaan etukäteen verkkokaupasta. Verkkokaupasta voit erikseen ostaa opastuksen niinä päivinä kun niitä on tarjolla. Myös Telttamaksu maksetaan verkkokaupassa.

Saunojen arvolokerikoiden avaimen saa suoraan Upseerikerhon ravintolasta. (Panttina käy 20 e käteistä tai esim ajokortti). Saunojen tarkemmat tiedot ja aukiolot löytyvät täältä

Sähköpyörätuolit eivät painonsa puolesta ikävä kyllä yleensä mahdu turvallisesti kyytiin. Tavallisella pyörätuolilla mahtuu. Laivalla ei ole hissiä.  Koirat ovat tervetulleita alukseen kyytiin. Saaressa koirat on pidettävä kytkettynä koko ajan. Matka Isosaareen kestää noin 40 minuuttia. Tulee muistaa, että olosuhteet voivat vaikuttaa matka-aikaan eli varaudu pidempään matkaan, jos esimerkiksi ulkona on haastava sää.

Suora numero m/s Viaporiin on 050 477 5028. Puhelimeen vastataan ainoastaan kuin laiva on liikenteessä.

 

 

Aikataulu 2023

23.6-6.8 Ti-su
10:00 Kauppatorilta
15:15 Isosaaresta Kauppatorille
16:00 Saapuminen Kauppatori

Pe-la lisäksi iltalähtö:

13:45 Kauppatorilta
20:15 Isosaaresta
21:00 Kauppatorilla

Verkkokaupasta voit ostaa matkalippujen lisäksi opastuksen ja telttapaikan.

Sauna kuuluu reittilipun hintaan. Sauna palvelee klo 13-15 ja 23.6-6.8 ja Pe-la lisäksi klo 13-20:15.

 

Hinnasto 2023

Aikuinen meno-paluu 24€

Lapset (5-12v) meno-paluu 12€

Lähtöpaikka

Uusi reittilikeenteen lähtöpaikka on Lyypekinlaiturilta (vanha lähtöpaikka oli Kolera-Allas/Keisarinluodonlaituri)

Alla karttakuva vanhasta paikasta sekä uudesta paikasta. Vuonna 2023 lähtöpaikka on siis LYYPEKINLAITURI ja alus normaalisti m/s Viapori