JUHANNUSAATON LIIKENNETIEDOTUS!
Valitettavasti juhannusaaton aalto- ja tuuliennusteet ovat nyt sen verran hurjentuneet, että huomisen lähdöt on syytä perua. Harmajan mittauspisteellä luvassa jopa 25 m/s myrskytuulia, joten ei hyvä! Myös ravintolat ja muut palvelut ovat suljettu huomenna perjantaina, koska henkilökuntaa ei saada turvallisesti saarelle. Lauantaina ja sunnuntaina risteillään normaalisti aikataulujen mukaisesti ja kaikki palvelut ovat saatavilla! Jo matkan varanneisiin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Pahoittelemme.

Laivaliikenne

Isosaareen liikennöidään tammi-kesäkuussa ja elo-joulukuussa viikonloppusin ja juhannuksesta koulujen alkuun tiistaista sunnuntaihin. Kesäkauden maanantait on varattu Golf-risteilyille, jolloin saarella ei ole muuta yleisöristeilytoimintaa. Saarelle ja saaresta pois pääsee Kauppatorilta operoivalla isolla saaristolaislautalla. Laivalla on baari/kahvila alkoholioikeuksin. Liikennöivällä aluksella on tilavat sisätilat ja iso aurinkokansi. Matka saarelle kestää noin 4o minuuttia.

Suosittelemme ostamaan liput nettikaupasta etukäteen, jolloin laiturille jäämisestä ei tarvitse huolehtia. Huomioithan, että ennakkolipun ostaneiden tulee saapua laiturille 10 minuuttia ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Vaikka reittiliikenteessä voikin aurinkoisina päivinä olla aika ajoittain ruuhkaista, laiva-aikataulut pitävät kutinsa, mutta saaren palveluissa voi syntyä hetkellisesti pieniä jonotustilanteita.

Hinnat (meno-paluu)

Aikuiset … 18€
Lapset … 9€ (7-16v.)
Perhelippu … 54€ (kaksi aikuista ja kolme lasta)
Golf-risteilyt … 85€

Hinta sisältää meno- ja paluumatkan. Alle seitsemänvuotiaat matkustavat vanhempien seurassa maksutta. Lapsiryhmien kuljetus saareen on maksullista ja paikat on varattava etukäteen asiakaspalvelusta.

Aikataulut

1.10.2018-18.1.2019 ei reittiliikennettä, vain tilausryhmille!

 

Lähtöpaikka

Reittilikeenteen lähtöpaikka on Keisarinluodon laiturista, Suomenlinnan lautan vieressä.

Isosaaren lautan lähtöpaikka