Laivaliikenne

HUOM! Lähtölaituri vuonna 2023 on LYYPEKINLAITURI, Kauppatori. Alla karttakuva.

HUOM! Muutamme yleisön pyynnöstä pakettimatkakonseptia takaisin malliin, jossa on mahdollista ostaa pelkkä matkalippu. Verkkokauppa on kiinni päivityksen ajan ja tiedotamme, kun muutos on valmis.

Isosaareen liikennöidään kesäkuusta ja syyskuun ensimmäiseen viikonloppuun (muina aikoin vain tilausristeilyt). Saareen pääsee Kauppatorilta operoivalla pääkaupunkiseudun hienomalla vesibussilla nimeltään m/s Viapori. Alus on turvallinen ja sillä on mukava matkustaa. Alukselta löytyy baari A-oikeuksineen sekä kahvila, josta saa matkalle pientä purtavaa. Aluksella on tilavat sisätilat, aurinkokansi, kaksi WC: tä ja vaunuparkki.

Liput ostetaan etukäteen verkkokaupasta. Verkkokaupasta voit erikseen ostaa myös lounaan Upseerikerholla, tai opastuksen niinä päivinä kun niitä on tarjolla. Myös Telttamaksu maksetaan verkkokaupassa.

Saunojen arvolokerikoiden avaimen saa reittilaivalta panttia vastaan. (Panttina käy 20 e käteistä tai esim ajokortti). Saunojen tarkemmat tiedot ja aukiolot löytyvät täältä

Sähköpyörätuolit eivät painonsa puolesta ikävä kyllä yleensä mahdu turvallisesti kyytiin. Tavallisella pyörätuolilla mahtuu. Laivalla ei ole hissiä.  Koirat ovat tervetulleita alukseen kyytiin. Saaressa koirat on pidettävä kytkettynä koko ajan. Matka Isosaareen kestää noin 40 minuuttia. Tulee muistaa, että olosuhteet voivat vaikuttaa matka-aikaan eli varaudu pidempään matkaan, jos esimerkiksi ulkona on haastava sää.

Suora numero m/s Viaporiin on 045 145 5946. Puhelimeen vastataan ainoastaan kuin laiva on liikenteessä.

 

 

 


Tietoja päivitetään (11.5-21.5.2023).

Uudet hinnastot tuelvat sisältämään laivamatkan + saunan hintaan 24 e (erikoisryhmät 12 e) ja erikseen ostettavissa on mm opastus ja lounas.

Aiemmin informoitu pakettimatkakonsepti ollaan siis pilkkomassa erikseen ostettaviin osiin.

Lähtöpaikka

Uusi reittilikeenteen lähtöpaikka on Lyypekinlaiturilta (vanha lähtöpaikka oli Kolera-Allas/Keisarinluodonlaituri)

Alla karttakuva vanhasta paikasta sekä uudesta paikasta. Vuonna 2023 lähtöpaikka on siis LYYPEKINLAITURI ja alus normaalisti m/s Viapori