Laivaliikenne

Isosaareen liikennöidään tammi-kesäkuussa ja elo-joulukuussa viikonloppusin ja juhannuksesta koulujen alkuun tiistaista sunnuntaihin. Kesäkauden maanantait on varattu Golf-risteilyille, jolloin saarella ei ole muuta yleisöristeilytoimintaa. Saarelle ja saaresta pois pääsee Kauppatorilta operoivalla isolla saaristolaislautalla. Laivalla on baari/kahvila alkoholioikeuksin. Liikennöivällä aluksella on tilavat sisätilat ja iso aurinkokansi. Matka saarelle kestää noin 4o minuuttia.

Suosittelemme ostamaan liput nettikaupasta etukäteen, jolloin laiturille jäämisestä ei tarvitse huolehtia. Huomioithan, että ennakkolipun ostaneiden tulee saapua laiturille 10 minuuttia ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Vaikka reittiliikenteessä voikin aurinkoisina päivinä olla aika ajoittain ruuhkaista, laiva-aikataulut pitävät kutinsa, mutta saaren palveluissa voi syntyä hetkellisesti pieniä jonotustilanteita.

M/s Isosaari -laivan suora puhelinnumero on 045 145 5946.

Hinnat (meno-paluu)

Aikuiset … 18€
Lapset … 9€ (7-16v.)
Perhelippu … 54€ (kaksi aikuista ja kolme lasta)
Golf-risteilyt … 85€

Hinta sisältää meno- ja paluumatkan sekä myös ilmaisen saunan klo 12-18. Alle seitsemänvuotiaat matkustavat vanhempien seurassa maksutta. Lapsiryhmien kuljetus saareen on maksullista ja paikat on varattava etukäteen asiakaspalvelusta.

Aikataulut

1.10.2018-18.1.2019 ei reittiliikennettä, vain tilausryhmille!

 

Lähtöpaikka

Reittilikeenteen lähtöpaikka on Keisarinluodon laiturista, Suomenlinnan lautan vieressä.

Isosaaren lautan lähtöpaikka