Opastetut kierrokset

Saarella järjestetään opastettuja kierroksia yleisölle joka päivä saaren ollessa auki.

Opastetut kierrokset alkavat yleisöristeilypäivinä Upseerikerhon edestä seuraavasti:
klo 11:00

Järjestämme myös hevoskärryopastuksia päivittäin 1.7-30.7. Lähdöt klo 13, kesto on noin 1 h. Hevoskärryopastus lähtee laivarannasta ja sopii myös liikuntarajoitteisille.

Liput suositellaan ostettavaksi etukäteen lippukaupasta. Opastetuille kierroksille mahtuu vain rajattu määrä ihmisiä. Lippuja voi ostaa myös laivalta joko menomatkalla tai sen ollessa saaressa.

Opastetun kierroksen hinta on 15 euroa aikuisilta ja 9 euroa lapsilta (7-16 v.). Kierrokset kestävät  1,5-2 tuntia. Kierroksen aikana kävellään noin 2,5 kilometrin matka ja katsellaan saaren päänähtävyyksiä oppaan avatessa saaren mielenkiintoista historiaa ynnä luontokohteita. Opastettu kierros on erinomainen keino saada kaikki irti vierailusta Helsingin mielenkiintoisimmassa ulkosaariston kohteessa!

Opastettuja kierroksia järjestetään myös yksityisryhmille. Tällöin opastuksen hinta on 450 euroa (max 30 hengen ryhmä, lisäoppaat 400 euroa). Saarella voi vierailla myös niinä päivinä kun reittiliikennettä ei järjestetä. Tällöin opastuksen lisäksi on varattava tilauskuljetus Suomen Saaristokuljetus Oy:ltä. Ryhmien on mahdollista myös ruokailla ja vaikkapa saunoa saarivierailun aikana.

Opastuksesta Isosaaressa vastaa Aarresaaret.

Kuva ylhäällä: Arkkitehtitoimisto Livady