Upseerikerho

 

Helsingin saariston upein terassi on nyt auki! Tule nauttimaan kesästä Isosaaren Upseerikerholle! Upseerikerho on myös ainoa vuoden ympäri vuokrattavissa oleva saariravintola ja kolmen saunan saarikohde pääkaupunkiseudun ulkosaaristossa! Täysin ainutlaatuinen kokemus!

Kesäaikaan kerholla ja sen 100-paikkaisella merenrantaterassilla voit nauttia juomista, ruuista ja maisemista Helsingin eteläisimmän ja upeimman hiekkarannan ääressä. Tuulen tuivertaessa voit puolestasi käpertyä kaakaota siemaillen kerhon aidon puutakan ääreen.

Syksyllä, talvella ja keväällä Upseerikerho toimii tilausravintolana enintään 50 hengen ryhmien tarpeisiin. Miltä kuulostaa matka jäitä särkevällä täysin talvilämpimällä aluksella, ruokailu ja juomailu Upseerikerholla takkatulen räiskeessä, saarikierros opastuksella, sauna ja uinti revontulien loisteessa ja illaksi kotiin? Tiedän, ainutlaatuinen juttu!

Tervetuloa!

Rikamansali

Rikaman sali

Rikaman sali on avara ja persoonallinen juhlatila Helsingin ulkosaaristossa. Rikaman salissa voit järjestää juhlia ja tilaisuuksia 40-200 hengen tarpeisiin. Yksityis- ja yritystilaisuudet laajalla skaalalla! 

Tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksille huhtikuun alusta jouluun saakka. Keskitalvella Rikaman sali on suljettu. Rikaman salia vuokrataan yrityksille ja muille yhteisöille täyden palvelun pakettina sisältäen kuljetukset, menut, juomapalvelun, saarikierroksen opastuksella, saunat, ohjelmapalvelut kuten bändin tai stand up-koomikon tai osan näistä, tai vielä lisäksi jotakin muuta. You name it!

Tervetuloa!