Saunat

Isosaaren pohjoisrannalla sijaitsevat kolme saunaa: Rantala (max. 8 hlö) ja Haapala (max. 60 hlö). Rantala sijaitsee rannan tuntumassa Upseerikerhon läheisyydessä, Koivula ja Haapala sijaitsevat Upseerikerholta noin 100 metriä länteen päin, niin ikään meren ja hiekkarannan välittömässä läheisyydessä. Katso tarkemmin alapuolella olevasta kartasta.

Isosaaren saunakartta

 

KAUDELLA 2022 YLEISÖSAUNA HAAPALA OMALLA VENEELLÄ TAI REITTILIIKENTEEN ALUKSELLA SAAPUVILLE ON ILMAINEN! Huomaa, että sauna on asiakkaille ylimääräinen palvelu. Saunaa ei voida taata kaikissa tilanteissa (esim. teknisen vian tai epidemiologisista syistä). Sen takia saunan puuttuminen ei oikeuta minkäänlaisiin palautuksiin varustamon puolelta. Asiakas ei maksa saunasta mitään, pelkästään satamamaksusta tai matkalipusta. Lisätiedot Isosaaren satamakapteenilta puhelinnumerosta 0447634768.

 

Kaikkia saunoja vuokrataan myös osana tilausristeilyjä, reittiliikenteen laivalla tai omalla veneellä saapuville. Rantala ovat reittilaivalla saapuvien ja veneilijöiden vuokrattavissa erikseen kesä- ja elokuussa viikonloppuisin sekä juhannuksesta koulujen alkuun. Talviaikaan tilausristeilyjen aikaan vuokraamme ainoastaan Rantalaa. Kaikille saunoille järjestämme tilauksia ympärivuotisesti! Tilausryhmien miehille ja naisille on mahdollista lämmittää omat saunat.

Yleisövuoroilla sekä miehille että naisille on omat pukuhuoneet, kun taas suihkut ja saunatilat ovat yhteiset. Uimapuku suihkussa ja saunassa on pakollinen. Omat pyyhkeet ja pesuaineet mukaan! Saunojen arvosäilytyslokeroiden avaimen saa panttia vastaan reittiliikennealuksesta.

 

Yleisösauna Haapalan aukioloajat 2022

29.6-7.8: ke-su klo 12-15 sekasauna
13.8-4.9: la-su klo 12-15 sekasauna

Huom! Sekasauna, miehet ja naiset yhdessä. Uimapukupakko! Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet.
Sauna on ilmainen matkalipun ostaneille sekä satamamaksun maksaneille.

Lauantaisin 4.9 saakka klo 12-15 sekasaunan lisäksi ylimääräiset vuorot:

15-16 naiset
16-17 miehet (huom, suihku- ja saunatiloihin ei saa mennä ennen 16:00, pukutiloihin voi mennä 15:50)
17-18.30 sekasauna

Tervetuloa!

Tilaussaunojen hinnat

Rantala: (sis.saunatupa) 250€+laskutuslisä 11€

Saunomaan mahtuu noin 4 henkilöä kerrallaan, saunatupaan kerrallaan enintään 8-10 henkilöä.

Hinta sisältää saunan ja saunatuvan vuokran sekä saunapuut. Reittiliikenteen liput tai tilauskuljetus ei sisälly hintaan. Saunomiseen käytettävä kokonaisaika on 3 tuntia, mikä sisältää itsenäisesti saunan lämmityksen, saunomiseen käytettävän ajan sekä loppusiivouksen. Siivousmaksu 100€ peritään jälkikäteen, jos saunaa ja saunatupaa ei ole siivottu. Ota yhteys asiakaspalveluumme info@visitisosaari.fi ja varaa sauna! Myös tilausryhmille omalla laivalla!

Rantalan voit vuokrata reittiliikenteenpäivänä ja ostaa saunan lisäksi normaalit liput laivalle. Voit myös saapua omalla veneellä. Tilauskuljetukset taksiveneellä pienille ryhmille haluamallenne ajalle 495€ (sis. alv 10%). Voit kokeilla myös ohjelmapakettia ja yhdistää mielenkiintoisen aktiiviteetin ennen saunaa.


Haapala: 500€+laskutuslisä 11€, enintään 30 henkilöä+lisähenkilöt 20€/henkilö.

Hinta sisältää saunan ja pukuhuoneen vuokran. Reittiliikenteen liput tai tilauskuljetus ei sisälly hintaan. Saunomiseen käytettävä aika on 3 tuntia. Saunalla on omat juomat sallittu. Saunan lisäksi voit myös tilata esimerkiksi kahvit tai ruokailun Upseerikerholta, opastuksen, kävellä itsenäisesti Isosaaressa tai pelata golfia. Lähetä tarjouspyyntö tai laita sähköpostia info@visitisosaari.fi ja varaa sauna! Myös tilausryhmille omalla laivalla!

Pyyhemaksu 5€ per henkilö (valinnainen)