Saunat

Isosaaren pohjoisrannalla sijaitsevat kaksi saunaa: Rantala (max. 8 hlö) ja Haapala (max. 60 hlö). Rantala sijaitsee rannan tuntumassa Upseerikerhon läheisyydessä. Haapala sijaitsee Upseerikerholta noin 100 metriä länteen päin, niin ikään meren ja hiekkarannan välittömässä läheisyydessä. Katso tarkemmin alapuolella olevasta kartasta.

Isosaaren saunakartta

KAUDELLA 2023 YLEISÖSAUNA HAAPALA REITTILIIKENTEEN ALUKSELLA SAAPUVILLE KUULUU LIPUN HINTAAN!

 

Kaikkia saunoja vuokrataan myös osana tilausristeilyjä, reittiliikenteen laivalla tai omalla veneellä saapuville. Rantala ovat reittilaivalla saapuvien ja veneilijöiden vuokrattavissa erikseen kesä- ja elokuussa viikonloppuisin sekä juhannuksesta koulujen alkuun. Talviaikaan tilausristeilyjen aikaan vuokraamme ainoastaan Rantalaa. Kaikille saunoille järjestämme tilauksia ympärivuotisesti! Tilausryhmien miehille ja naisille on mahdollista lämmittää omat saunat.

Yleisövuoroilla sekä miehille että naisille on omat pukuhuoneet, kun taas suihkut ja saunatilat ovat yhteiset. Uimapuku suihkussa ja saunassa on pakollinen. Omat pyyhkeet ja pesuaineet mukaan! Saunojen arvosäilytyslokeroiden avaimen saa panttia vastaan Upseerikerholta.

 

Yleisösauna Haapalan aukioloajat 2023

10.6-17.6: LASU klo 13-15 sekasauna

23.6-6.8: TI-TO JA SU klo 13-15, PE-LA klo 13-20 sekasauna

12.8-27.8: LA-SU klo 13-15 sekasauna

 

Huom! Sekasauna, miehet ja naiset yhdessä. Uimapukupakko! Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet.
Sauna kuuluu Isosaaren reittiliikennelipun ostaneille asiakkaille. Liput saa ostettua käteen verkkokaupasta.

Tilaussaunojen hinnat

Rantala: (sis.saunatupa) 250€+laskutuslisä 11€

Saunomaan mahtuu noin 4 henkilöä kerrallaan, saunatupaan kerrallaan enintään 8-10 henkilöä.

Hinta sisältää saunan ja saunatuvan vuokran sekä saunapuut. Saunomiseen käytettävä kokonaisaika on 3 tuntia, mikä sisältää itsenäisesti saunan lämmityksen, saunomiseen käytettävän ajan sekä loppusiivouksen. Siivousmaksu 100€ peritään jälkikäteen, jos saunaa ja saunatupaa ei ole siivottu. Ota yhteys asiakaspalveluumme info@visitisosaari.fi ja varaa sauna! Myös tilausryhmille omalla laivalla!

Rantalan voit vuokrata reittiliikenteenpäivänä ja ostaa saunan lisäksi normaalit liput laivalle. Voit myös saapua omalla veneellä. Tilauskuljetukset taksiveneellä pienille ryhmille haluamallenne ajalle 495€ (sis. alv 10%). Voit kokeilla myös ohjelmapakettia ja yhdistää mielenkiintoisen aktiiviteetin ennen saunaa.


Haapala: 500€+laskutuslisä 11€, enintään 30 henkilöä+lisähenkilöt 20€/henkilö.

Hinta sisältää saunan ja pukuhuoneen vuokran. Reittiliikenteen liput tai tilauskuljetus ei sisälly hintaan. Saunomiseen käytettävä aika on 3 tuntia. Saunalla on omat juomat sallittu. Saunan lisäksi voit myös tilata esimerkiksi kahvit tai ruokailun Upseerikerholta, opastuksen, kävellä itsenäisesti Isosaaressa tai pelata golfia. Lähetä tarjouspyyntö tai laita sähköpostia info@visitisosaari.fi ja varaa sauna! Myös tilausryhmille omalla laivalla!

Pyyhemaksu 5€ per henkilö (valinnainen)