Saunat

Yleisösaunat ovat avoinna kaikkina yleisöristeilypäivinä ja tarjoamme kaikille vieraillemme ilmaisen saunavuoron! Syyskuussa yleisösauna Haapala on maksutta avoinna reittiliikenne-, vierasvenesatama- ja majoitusasiakkaille klo 11:00-13:30!  Yleisövuoroilla sekä miehille että naisille on omat pukuhuoneet, kun taas suihkut ja saunatilat ovat yhteiset. Uimapuku suihkussa ja saunassa on pakollinen. Omat pyyhkeet ja pesuaineet mukaan!

Isosaaren pohjoisrannalla sijaitsevat kolme saunaa: Rantala (max. 8 hlö), Koivula (max. 15 hlö) ja Haapala (max. 60 hlö). Rantala sijaitsee rannan tuntumassa Upseerikerhon läheisyydessä, Koivula ja Haapala sijaitsevat Upseerikerholta noin 100 metriä länteen päin, niin ikään meren ja hiekkarannan välittömässä läheisyydessä.

Saunoja vuokrataan osana tilausristeilyjä, reittiliikenteen laivalla tai omalla veneellä saapuville. Saunat ovat reittilaivalla saapuvien ja veneilijöiden vuokrattavissa kesä- ja elokuussa viikonloppuisin sekä joka päivä juhannuksesta koulujen alkuun. Talviaikaan yleisöristeilyjen aikaan vuokraamme Rantalaa. Kaikille saunoille järjestämme tilauksia ympärivuotisesti! Tilausryhmien miehille ja naisille on mahdollista lämmittää omat saunat.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen saunakokemus Helsingin ulkosaaristossa!

Kuva ylhäällä: Arkkitehtitoimisto Livady

Tilaussauna

Rantala (sis. saunatupa), 195 €, enintään 8-10 henkilöä

Saunomaan mahtuu noin 4 henkilöä kerrallaan, saunatupaan kerrallaan enintään 8-10 henkilöä.

Hinta sisältää saunan ja saunatuvan vuokran sekä ja saunapuut. Reittiliikenteen liput tai tilauskuljetus ei sisälly hintaan. Saunomiseen käytettävä kokonaisaika on 3 tuntia, mikä sisältää itsenäisesti saunan lämmityksen, saunomiseen käytettävän ajan sekä loppusiivouksen. Siivousmaksu 100 € peritään jälkikäteen, jos saunaa ja saunatupaa ei ole siivottu. Ota yhteys ryhmämyyntiimme 0400 102 111 ja varaa sauna! Myös tilausryhmille omalla laivalla ympäri vuoden – pyydä tarjous!

Koivula, 300 €, enintään 10-15 henkilöä
Haapala, 500 €, enintään 22 henkilöä + lisähenkilöt 20 € henkilö (max. 60 hlö kesällä, max. 44 hlö talvella)

Hinta sisältää saunan ja pukuhuoneen vuokran. Reittiliikenteen liput tai tilauskuljetus ei sisälly hintaan. Saunomiseen käytettävä aika on  3 tuntia. Saunalla on omat juomat sallittu. Saunan lisäksi voit myös tilata esimerkiksi kahvit tai ruokailun Upseerikerholta, opastuksen, samoilla itsenäisesti Isosaaressa tai maanantaisin myös pelata golfia. Ota yhteys ryhmämyyntiimme 0400 102 111 ja varaa sauna! Myös tilausryhmille omalla laivalla ympäri vuoden – pyydä tarjous!

Pyyhemaksu 5 € per henkilö.


Yleinen saunavuoro

(1,5 tuntia) – sekasauna – Haapala

Saunomaan pääsee ilmaiseksi loppukauden ajan!

Sauna on lämpimänä:
13.8.-2.9.2018 la-su klo 12-18
3.-30.9.2018 la-su klo 11:30-13:30

Tervetuloa!