Saunat

 

Huom! Kauden 2021 loppuun asti yleisösauna Haapala on suljettu. Rantala (max 8 hlö) on mahdollista varata pienelle ryhmälle lisähinnasta syyskuun 2021 ajan. Kysy lisää: info@suomensaaristokuljetus.fi.

Kaudella 2021 Haapala (max. 60 hlö) on avoinna maksutta yleisöristeilypäivinä joko omalla tai reittiveneellä saareen saapuville koronaviruspandemian asettamien rajoitusten mukaan. Sauna on lauttaliikennettä operoivan varustamon tarjoama ylimääräinen, ilmainen bonus matkaajille. Saunan ollessa epäkunnossa tai muun ongelman tai rajoituksen takia suljettuna lauttayhtiö ei palauta matkalipun hintaa eikä satamamaksua hyvitetä. Asiakas ei maksa saunasta mitään, pelkästään satamamaksusta tai matkalipusta. Lisätiedot Isosaaren saari-isännältä puhelinnumerosta 0447634768.

Isosaaren pohjoisrannalla sijaitsevat kolme saunaa: Rantala (max. 8 hlö), Koivula (max. 15 hlö) ja Haapala (max. 60 hlö). Rantala sijaitsee rannan tuntumassa Upseerikerhon läheisyydessä, Koivula ja Haapala sijaitsevat Upseerikerholta noin 100 metriä länteen päin, niin ikään meren ja hiekkarannan välittömässä läheisyydessä.

Saunoja vuokrataan osana tilausristeilyjä, reittiliikenteen laivalla tai omalla veneellä saapuville. Saunat ovat reittilaivalla saapuvien ja veneilijöiden vuokrattavissa kesä- ja elokuussa viikonloppuisin sekä joka päivä juhannuksesta koulujen alkuun. Talviaikaan tilausristeilyjen aikaan vuokraamme Rantalaa. Kaikille saunoille järjestämme tilauksia ympärivuotisesti! Tilausryhmien miehille ja naisille on mahdollista lämmittää omat saunat.

Yleisövuoroilla sekä miehille että naisille on omat pukuhuoneet, kun taas suihkut ja saunatilat ovat yhteiset. Uimapuku suihkussa ja saunassa on pakollinen. Omat pyyhkeet ja pesuaineet mukaan! Saunojen arvosäilytyslokeroiden avaimen saa panttia vastaan reittiliikennealuksesta.

Yleisösaunan aukioloajat (ilmainen!)

Huom! 9.8. eteenpäin yleisösauna Haapala on suljettu. Rantala (max 8 hlö) on mahdollista varata pienelle ryhmälle syyskuun 2021 ajan. Kysy lisää: info@suomensaaristokuljetus.fi. 

Yleisösauna, Haapala
Reittiliikennepäivinä sekasauna on auki klo. 12-17 kaikille halukkaille.  Nollamökkiläisille ja veneilijöille myös iltaisin:
18-19 naiset
19.30-20.30 miehet
20.30-21.30 sekasauna
Huom!  Saunojen siivous tapahtuu klo. 17-18, jolloin ne ovat kiinni. Saunatiloista ja pukuhuoneista pitää poistua hyvissä ajoin, sillä tilat lukitaan yöksi.
Muina kellonaikoina näinä päivinä: Pyydä tarjous.

Tervetuloa!

 

Tilaussaunojen hinnat

Rantala, (sis.saunatupa) 195€, enintään 8-10 henkilöä

Saunomaan mahtuu noin 4 henkilöä kerrallaan, saunatupaan kerrallaan enintään 8-10 henkilöä.

Hinta sisältää saunan ja saunatuvan vuokran sekä saunapuut. Reittiliikenteen liput tai tilauskuljetus ei sisälly hintaan. Saunomiseen käytettävä kokonaisaika on 3 tuntia, mikä sisältää itsenäisesti saunan lämmityksen, saunomiseen käytettävän ajan sekä loppusiivouksen. Siivousmaksu 100€ peritään jälkikäteen, jos saunaa ja saunatupaa ei ole siivottu. Ota yhteys ryhmämyyntiimme 0102023780 ja varaa sauna! Myös tilausryhmille omalla laivalla ympäri vuoden-pyydä tarjous!

Rantalan voit vuokrata reittiliikenteenpäivänä ja ostaa saunan lisäksi normaalit liput laivalle. Voit myös saapua omalla veneellä. Tilauskuljetukset taksiveneellä pienille ryhmille haluamallenne ajalle 495€ (sis. alv 10%). Voit kokeilla myös ohjelmapakettia ja yhdistää mielenkiintoisen aktiiviteetin ennen saunaa.

Koivula, 300€, enintään 10-15 henkilöä. Sauna on tällä hetkellä kiinni remontin takia!

Haapala, 500€, enintään 30 henkilöä+lisähenkilöt 20€/henkilö. Sauna on tällä hetkellä kiinni koronan takia!

Hinta sisältää saunan ja pukuhuoneen vuokran. Reittiliikenteen liput tai tilauskuljetus ei sisälly hintaan. Saunomiseen käytettävä aika on 3 tuntia. Saunalla on omat juomat sallittu. Saunan lisäksi voit myös tilata esimerkiksi kahvit tai ruokailun Upseerikerholta, opastuksen, kävellä itsenäisesti Isosaaressa tai pelata golfia. Ota yhteys ryhmämyyntiimme 0102023780 ja varaa sauna! Myös tilausryhmille omalla laivalla ympäri vuoden-pyydä tarjous!

Pyyhemaksu 5€ per henkilö (valinnainen)

KAUDELLA 2021 YLEISÖSAUNA OMALLA VENEELLÄ TAI REITTILIIKENTEEN ALUKSELLA SAAPUVILLE ON ILMAINEN! Huomaa, että sauna on asiakkaille ylimääräinen palvelu. Saunaa ei voida taata kaikissa tilanteissa (esim. teknisen vian tai epidemiologisista syistä). Sen takia saunan puuttuminen ei oikeuta minkäänlaisiin palautuksiin varustamon puolelta.