Golf

Isosaaren 9-reikäinen golf-kenttä on rakennettu jo 1980-luvulla. Saaren ollessa suljettu vain harvat ja valitut ovat päässet kentälle. Ovatpa kentällä pelanneet Suomen Presidenttikin vieraidensa kanssa. Nyt kentällä pelaaminen on mahdollista kaikille!

Kenttä sijaitsee uskomattoman kauniilla paikalla ja on haastava. Maisemat ja tunnelma Isosaaren goflkentällä ovat aivan ainutlaatuiset. Väylien pituudet ovat 60-150 metrin välillä. Isosaaren golf-kenttä on Suomen vaativin par-3 kenttä.

Golf-risteilyjä järjestetään maanantaisin, jolloin saarella ei ole muita vierailijoita pois lukien omalla veneellä veneilevät. Lähdöt ovat Kauppatorilta klo 8, 12 ja 16 ja paluut klo  13, 17 ja 21. Peliaikaa on reilu neljä tuntia, jona aikana ehtii kiertää kentän kaksi kertaa. Myös golf-päivinä saaren kaikki palvelut ovat käytettävissä. Tuloajasta riippumatta millä tahansa palaavalla laivalla voi poistua saarelta, kuitenkin viimeistään klo 21 lähtevällä lautalla.

Golf-risteilyjen liput on suositeltavaa hankkia etukäteen Isosaaren lippukaupasta. Hankkimalla liput etukäteen, varmistat pääsysi pelaamaan haluamanasi päivänä ja kellonaikana. Golf-risteilylippuja myydään kaudelle 2017 vain rajoitetusti, joten varaa lippusi ajoissa!

Golf-risteilyn hinta on 65 euroa. Caddy tulossa mukaan? Caddyn meno-paluu lipun hinta on 15 euroa (lippu ostetaan laivasta, yksi caddy per pelaaja). Risteilystä ja pelaamisesta ei tule muita kuluja. Huomioithan, että saarella ei ole välinevuokrausta.

UUTUUS! Juhannuksen jälkeen kaikille golffareille sauna kaupan päälle!

Tulee Isosaareen kokemaan huikea pelikokemus!

Taitoa ja tarkkuutta mitataan

”Kenttää kiertäessä ei voi kuin ihmetellä kekseliäisyyttä, jolla Pakarinen ja Ketonen ovat saaneet yhdeksän reikää aikaiseksi. Maasto on hyvin hankalaa, tasaisella maalla on vain ensimmäinen väylä. Tiiauspaikoilla lyödään ruoholta paria poikkeusta lukuun ottamatta. Väylää on useilla reillä vain hyvin vähän ennen viheriötä, puita, teitä ja ylitettäviä vesiesteitä on sitäkin enemmän. Pienikokoiset viheriöt ovat lähtökohdat huomioiden kohtuullisessa kunnossa. Kyllä tämä on aivan oikeaa par-3 pelaamista, joskin hyvin vaikeaa sellaista.

Avauksissa mailavalinta on normaalimittaisia lyövälle yleensä joku wedgeistä tai rautayhdeksikkö. Toinen reikä on aivan oma lukunsa. Ensimmäinen lyönti lyödään niemennokalta hiekkarannan ja lentopallokentän sekä tien yli vajaan 150 metrin päässä olevalle viheriölle. Paikka on erittäin kaunis ja väylä samalla yksi maamme vaativimmista lyhyistä reistä. Kentän ”signature-reikänä” voidaan kuitenkin pitää seitsemättä. Jälleen pelaaja on yksin ajatuksineen 5×5 metrin kokoisella erikseen ruohotetulla niemennokalla. Matkaa reiälle on noin sata metriä, välissä vain vettä ja kaislikkoa. Soketin lyöminen tuntuu lähes pyhäinhäväistykseltä. Kierros päättyy rannalla sijaitsevan klubimajan viereen. Yhdeksäs reikä tuntuu yhdessä avausväylän kanssa helpoimmalta.

Kokonaisuutta voi kutsua upeaksi luontoretkeksi, johon antavat säväyksensä kallioilta avautuvat mahtavat näkymät sekä Helsinkiin että kauas ulapalle.”

Teksti: golfpiste.com – Armeijalla on Suomen vaativin par-3 kenttä. Lue koko juttu tästä: https://golfpiste.com/uutiset/armeijalla-on-suomen-vaativin-par-3-kentta/

Kuva ylhäällä: Arkkitehtitoimisto Livady

Asiakaspalvelu (arkisin 9.30-14.30)
0500 102 111

Saariyhteys (joka päivä klo 9.00-21.00)
0400 602 602

Tilausristeilyt (arkisin 8.00-20.00)
0400 102 111