Majoitus

Saarella on merkitty telttailualue, jolle mahtuu noin 50 telttaa samanaikaisesti. Saaren muilla alueilla teilttailu on turvallisuus- ja luonnonsuojelyistä kielletty.

Telttailijoiden tulee ilmoittaa majoitusaikeensa reittilaivalla saareen saapumisen yhteydessä, jolloin maksetaan leirintämaksu leirintäajalta ja täytetään matkustajailmoitus. Jokaiselta majoittujalta vaaditaan nimi, henkilötunnus, osoite ja allekirjoitus (laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta § 6). Majoittujia saa olla teltassa vain se määrä, mikä on ilmoitettu. Asiakas on velvollinen ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun, jos hän havaitsee leirinnässään epäkohtia tai puutteita. Asiakas vastaa siitä, että matkailun päätyttyä telttailussa käytetty alue luovutetaan samassa kunnossa kun se oli telttailun alkaessa.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 12 ja päättyy klo 12, jolloin telttailupaikka on luovutettava.

Telttapaikan hinta on 10 euroa per vuorokausi. Lisäksi peritään henkilökohtainen vuorokausimaksu, mikä on aikuisilta 2 euroa ja lapsilta 1 euro (7-16 v.).

Telttapaikan hintaan sisältyvät wc- ja suihkuoikeudet. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat Rikaman salin alakerrassa (avataan 2.6.2018), jonne telttamaksun maksaneet saavat ovikoodin. Rikaman salin alakerrassa sijaitsevat myös astioiden pesupiste sekä mikroaaltouuni.

Kaudella 2018 leirintäpaikkoja ei voi varata etukäteen, mutta ruuhkatilanteesta voi tiedustella asiakaspalvelusta joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yleensä tilaa on kyllä todella hyvin.

Kuva ylhäällä: Jarmo Nieminen