Telttailu

Saarella on merkitty telttailualue, jolle mahtuu noin 50 telttaa samanaikaisesti. Saaren muilla alueilla teilttailu on turvallisuus- ja luonnonsuojelyistä kielletty.

Telttapaikan hinta on 12 euroa per vuorokausi per teltta. Telttapaikan hintaan sisältyvät wc- ja suihkuoikeudet reittiliikennepäivinä (tarkista saunan ja suihkun aukiolo täältä). Sauna on yksityisesti ylläpidetty ja sen kustannukset katetaan vierasvenesatama- ja telttailumaksuilla. Saunalta saa vettä, myös muuten kuin reittiliikennepäivinä, ja siellä on WC. Telttapaikkoja ei voi varata etukäteen. Huom! Leirintäalueella voi yöpyä myös riippumatossa ja hinta on 12 euroa per vuorokausi per riippumatto.

Muina aikoina Upseerikerhon kaksi ulko-WC:tä palvelevat 24 h. Valitettavasti Rikaman salin alakerta on suljettu toistaiseksi.

Telttailukentältä löytyvät grillit ja piknikryhmiä. Huom! Grillipaikkaa ei ylläpidä mikään julkinen taho: tästä syystä mukana on tuotava omat grillihiilet tai polttopuut! Muuratussa grillissä on kaksi paikkaa käytössä ja pallogrillejä on 3 kpl. Vandalismin takia pallogrillejä häviää kuitenkin tasaiseen tahtiin joten emme pysty takaamaan että 3 grilliä on jatkuvasti paikalla. Myös omien kertakäyttögrillien käyttö on sallittua, mutta vain grillauspaikalla, jossa on sammutin!

Telttailijoiden tulee ilmoittaa majoitusaikeensa reittilaivalla saareen saapumisen yhteydessä, jolloin maksetaan leirintämaksu leirintäajalta ja täytetään matkustajailmoitus. Jokaiselta majoittujalta vaaditaan nimi, henkilötunnus, osoite ja allekirjoitus (laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta § 6). Majoittujia saa olla teltassa vain se määrä, mikä on ilmoitettu. Asiakas on velvollinen ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun, jos hän havaitsee leirinnässään epäkohtia tai puutteita. Asiakas vastaa siitä, että matkailun päätyttyä telttailussa käytetty alue luovutetaan samassa kunnossa kun se oli telttailun alkaessa.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 11 ja päättyy klo 11, jolloin telttailupaikka on luovutettava.

Leirintäpaikan voi ostaa viimeistään paikan päällä reittiliikennealukselta. Yleensä tilaa on kyllä todella hyvin.