Majoitus

Saarella on merkitty telttailualue, jolle mahtuu noin 50 telttaa samanaikaisesti. Saaren muilla alueilla teilttailu on turvallisuus- ja luonnonsuojelyistä kielletty.

  Telttapaikan hintaan sisältyvät wc- ja suihkuoikeudet reittiliikennepäivinä (tarkista laivaliikenne-osiosta päivät), Haapala-saunassa eli isossa saunarakennuksessa, joka on auki 21.6-11.8 välisenä aikana 24 h. Sauna on lämpimänä 12-18 sekasaunana ja 18-20 naisille ja 20-22 miehille. Klo 22-08 välisenä aikana itse suihkutiloissa ja saunassa ei saa oleskella, mutta WC:tä saa käyttää ja vettä ottaa. Sauna on yksityisesti ylläpidetty ja sen kustannukset katetaan vierasvenesatama- ja telltailumaksuilla.

Muina aikoina Upseerikerhon kaksi ulko-WC:tä palvelevat 24 h. Valitettavasti Rikaman salin alakerta on suljettu toistaiseksi.

Telttailukentältä löytyvät grillit ja piknikryhmiä. Huom! Grillipaikkaa ei ylläpidä mikään julkinen taho: tästä syystä mukana on tuotava omat grillihiilet tai polttopuut! Muuratussa grillissä on kaksi paikkaa käytössä ja pallogrillejä on 3 kpl. Vandalismin takia pallogrillejä häviää kuitenkin tasaiseen tahtiin joten emme pysty takaamaan että 3 grilliä on jatkuvasti paikalla. Myös omien kertakäyttögrillien käyttö on sallittua, mutta vain grillauspaikalla, jossa on sammutin!

Telttailijoiden tulee ilmoittaa majoitusaikeensa reittilaivalla saareen saapumisen yhteydessä, jolloin maksetaan leirintämaksu leirintäajalta ja täytetään matkustajailmoitus. Jokaiselta majoittujalta vaaditaan nimi, henkilötunnus, osoite ja allekirjoitus (laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta § 6). Majoittujia saa olla teltassa vain se määrä, mikä on ilmoitettu. Asiakas on velvollinen ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun, jos hän havaitsee leirinnässään epäkohtia tai puutteita. Asiakas vastaa siitä, että matkailun päätyttyä telttailussa käytetty alue luovutetaan samassa kunnossa kun se oli telttailun alkaessa.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 11 ja päättyy klo 11, jolloin telttailupaikka on luovutettava.

Telttapaikan hinta on 10 euroa per vuorokausi per teltta.

Kaudella 2019 leirintäpaikan ja vuoroliikenteen lipun voi ostaa kätevästi etukäteen verkkokaupasta, mutta ruuhkatilanteesta voi tiedustella asiakaspalvelusta joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yleensä tilaa on kyllä todella hyvin.

Kuva ylhäällä: Jarmo Nieminen