Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/45/visotex1/public_html/wp-content/themes/oshin/functions/widget-functions.php on line 77
Majoitus - Isosaari

Majoitus Isosaaressa

Isosaaressa voi majoittua hotellilaivassa, omassa veneessä, leirintäalueella teltassa, tai jopa tuoda saareen oman matkailuvaunun – valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

Hotellilaiva

M/s Isosaari on Suomen Saaristokuljetus Oy:n lippulaiva! M/s Isosaari risteilee nimensä mukaisesti Helsingin Kauppatorilta ulkosaariston helmeen Isosaareen ja toimii kesäsesonkina hotellina Isosaaressa. Aluksella on 80-paikkainen ravintola ja kaksi isoa aurinkokantta huikeilla näköaloilla. Hyttejä on 15 ja makuupaikkoja 42 henkilölle.

Vierasvenesatama

Isosaareen pääsataman vierasvenepaikoilla on tällä hetkellä vierasvenepaikat noin 35:lle yksityiskäytössä olevalle retki- ja matkaveneelle. Paikat ovat pääasiassa peräpoijupaikkoja, mutta jonkin verran kylkikiinnitystilaa myös on. Yöpaikan hintaan sisältyvät venepaikan vuokra sekä wc-, suihku- ja saunaoikeudet. Sähkö ei ole saatavilla toistaiseksi.

Telttailu

Saarella on merkitty telttailualue, jolle mahtuu noin 50 telttaa samanaikaisesti.  Telttapaikan hintaan sisältyvät wc- ja suihkuoikeudet. Wc- ja suihkutilat, astioiden pesupiste sekä mikroaaltouuni sijaitsevat läheisen Rikaman salin alakerrassa. Telttailukentältä löytyvät grillit ja piknikryhmiä.

Karavaanikylä

Uskomaton luonto, tähtitaivas, revontulet, meri, nähtävyydet, golf-kenttä, rauha, kalavedet, saunat, avannot ja hiekkarannat? Isosaaren Karavaanikylä on ainutlaatuinen karavaanarikohde ympärivuotiseen vaunuiluun uniikilla paikalla!