Tilausmatkat ryhmille

Järjestämme 10-150 hengen tilaisuuksia Isosaaressa. Isosaari on suosittu kohde esimerkiksi yritysten tyhy- ja tykypäivien viettämiseen kauniissa saaristoympäristössä. Saaren palvelutarjonta mahdollista ”avaimet käteen” tapahtuman, joka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Isosaaressa on järjestetty tuhansia onnistuneita yksityistapahtumia.

Tilausmatkat voidaan toteuttaa joko ryhmämatkana reittiliikenteen aluksella reittiliikennepäivinä tai omalla aluksella tilausristeilynä. Reittiliikennepäivät selviävät laivamatkat sivulta. Mikäli tapahtumanne ajankohtana ei ole reittiliikennettä tai haluatte sellaisia palveluja, jotka eivät ole käytössä reittiliikennepäivinä, lähettäkää meille tarjouspyyntö. Reittiliikennepäivinä ei ole mahdollista vuokrata Upseerikerhon ravintolaa eikä isoa saunaa, sillä ne ovat auki kaikille saareen matkaajille.

Laivamatka

Matka alkaa tietenkin laivamatkalla saareen. FRS Finland Oy:llä on käytössään erilaisia aluksia. Alusvalintaan vaikuttaa ryhmäkoko sekä aluksella tarjottavat palvelut. Pienimmissä aluksissa ei ole mahdollista ruokailla, mutta ne ovat nopeampia ja ovat yleensä hyvä valinta pienille ryhmille. Isoimmissa aluksissa on kaikki mukavuudet ja runsaasti tilaa. Alla on listattu alukset sekä näiden tilausristeilyhinnat pienimmästä isoimpaan. Lähtöpaikka on yleensä ollut Kauppatori tai asiakkaan kanssa erikseen sovittu paikka.

Kauppatorin lähtöpaikka

 

 

Ravintolapalvelut

Isosaaressa on kaksi ravintolaa, Upseerikerho ja Rikaman Sali. Upseerikerho on rantaravintola isolla terassilla ja Rikaman Sali on saaren sisällä sijaitseva funkkisrakennus, jossa on iso ruokasali.

Kumpikin ravintola on Visit Isosaaren kautta vuokrattavat tilat.

Tilausmenut:

1. Lohikeittomenu jälkiruoalla

Kermaista Merilohikeittoa tai Kasviskeitto
Saaristolaisleipää, päivän uunituoretta leipää ja voita
***
Sesongin makeaa piirasta ja
vaniljakastike

Hinta 22 €/hlö + alv
Minimi 15 hengen mukaan.

2. Saaristolaispöytä saariravintolassa

Graavisuolattulohta ja hovimestarin kastiketta
Vihersalaatti ja vinaigrettea
Ruohosipulimunakokkelia ja savumuikkua
Teriyaki mausteisia kanavartaita
Smetana silliä
Sinappisilli
Maustesilakka
Tillikurkut
Leipä lajitelma ja voi

Lämminruoka
Lohimedaljonki tartarkastike
Varhaisperuna

Jälkiruoka
Marjapiirakka ja vaniljakastike
Kahvi ja tee sekä vesi sisältyvät hintaan

Hinta 44 €/hlö + alv
Minimi 10 hengen mukaan.

Ravintolapalveluista voit pyytää kokonaistarjouksen tapahtumasta meidän kauttamme.

Tutustu ravintoloiden tietoihin tarkemmin tästä.

Aktiviteetit

Muut aktiviteetit

Isosaaren uimaranta

Muita tarjolla olevia aktiviteetteja ovat esimerkiksi ilmapistooliammunta, jääkellunta, pihapelit ja seikkailurata. Pyydä tarkempi konsultointi näistä tuotteista.