Tilausmatkat ryhmille

Järjestämme 10-150 hengen tilaisuuksia Isosaaressa. Isosaari on suosittu kohde esimerkiksi yritysten tyhy- ja tykypäivien viettämiseen kauniissa saaristoympäristössä. Saaren palvelutarjonta mahdollista ”avaimet käteen” tapahtuman, joka räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Isosaaressa on järjestetty tuhansia onnistuneita yksityistapahtumia.

Tilausmatkat voidaan toteuttaa joko ryhmämatkana reittiliikenteen aluksella reittiliikennepäivinä tai omalla aluksella tilausristeilynä. Reittiliikennepäivät selviävät laivamatkat sivulta. Mikäli tapahtumanne ajankohtana ei ole reittiliikennettä tai haluatte sellaisia palveluja, jotka eivät ole käytössä reittiliikennepäivinä, lähettäkää meille tarjouspyyntö. Reittiliikennepäivinä ei ole mahdollista vuokrata Upseerikerhon ravintolaa eikä isoa saunaa, sillä ne ovat auki kaikille saareen matkaajille.

Laivamatka

Matka alkaa tietenkin laivamatkalla saareen. FRS Finland Oy:llä on käytössään erilaisia aluksia. Alusvalintaan vaikuttaa ryhmäkoko sekä aluksella tarjottavat palvelut. Pienimmissä aluksissa ei ole mahdollista ruokailla, mutta ne ovat nopeampia ja ovat yleensä hyvä valinta pienille ryhmille. Isoimmissa aluksissa on kaikki mukavuudet ja runsaasti tilaa. Alla on listattu alukset sekä näiden tilausristeilyhinnat pienimmästä isoimpaan. Lähtöpaikka on yleensä ollut Kauppatori tai asiakkaan kanssa erikseen sovittu paikka.

Kauppatorin lähtöpaikka

 

 

Ravintolapalvelut

Isosaaressa on kaksi ravintolaa, Upseerikerho ja Rikaman Sali. Upseerikerho on rantaravintola isolla terassilla ja Rikaman Sali on saaren sisällä sijaitseva funkkisrakennus, jossa on iso ruokasali.

Kumpikin ravintola on Visit Isosaaren kautta vuokrattavat tilat. Ravintoloissa saat räätälöidyn menun seurueelle, tarjolla on kaikkea lohikeitosta hulppeaan saaristolaispöytään. Hinta määräytyy tarjouspyynnön perusteella. Hintahaarukka on 15-40 euroa per henkilö. Myyntitakuu on 1 000 euroa per ryhmä. Molemmissa ravintoloissa on A-oikeudet.

Ravintolapalveluista voit pyytää kokonaistarjouksen tapahtumasta meidän kauttamme.

Tutustu ravintoloiden tietoihin tarkemmin tästä.

Aktiviteetit

Muut aktiviteetit

Isosaaren uimaranta

Muita tarjolla olevia aktiviteetteja ovat esimerkiksi ilmapistooliammunta, jääkellunta, pihapelit ja seikkailurata. Pyydä tarkempi konsultointi näistä tuotteista.